Téli autóápolás

AUTÓMOSÁS TÉLEN? FAGYBAN? MUTATJUK HOGYAN!

A magasnyomású vízsugárral néha több kárt lehet okozni házilag, mint hasznot. Az elöregedett kéderek beengedhetik a nedvességet és az ajtók beragadhatnak, az ablaktörő lapátok a szélvédőhöz fagyhatnak, a zárszerkezetek és egyéb mechanikus alkatrészek befagyhatnak, a díszlecek alá befolyt víz pedig megfagyva fellazíthatja azokat.

Ahogyan mi csináljuk…

Gyakorlatilag víz nélkül tisztítjuk le autóját, nem kell tartania az előbb felsorolt kellemetlenségektől. Hogyan lehetséges ez? A 108 Celsius fokos vízgőzzel a lehető legalaposabb tisztítást nyújtjuk. Mivel tökéletesen száraz autót adunk át, nem kell attól tartania, hogy másnap reggel meglepetés várja autójánál mikor kinyitná ajtaját. Csomag ajánlataink esetén évszaknak megfelelő nanotechnológiás ápolószereket használunk, mely védi a karosszériát, a műanyag elemeket, és a gumiabroncsot a só maró hatásától.

Kárpittisztítás télen

A külső mellett, a belső tisztítás is ugyanolyan fontos télen is. A behordott sós lé, ha nem is látjuk, nagyon csúnya dolgokat képes okozni a padlólemezen. A bejutott nedvesség a szőnyeg alól csak nagyon nehezen tud kiszáradni, ez is okozhatja az enyhébb napokon érezhető állott szagot. Az ülések tisztítását is érdemes évszaktól függetlenül elvégeztetni, hiszen a szennyezett szöveten nedvesség hatására foltok jelenhetnek meg, ami rontja autónk összképét.

 

Call Now Button+36202313007