Ajándékutalvány

Ajándékozzon autókozmetikai csomagot, amivel garantáltan nem foghat mellé, hisz tiszta autóra mindig szükség van.

Sokan bajban vannak ha konkrét ajándékot kell választani ebből a kínálatból az ünnepeltnek.
Melyik csomagnak örülne a legjobban? Melyikre van szüksége? Mire vágyhat?

Ha ilyen kérdések vannak Önben akkor javasoljuk, hogy válasszon egy utalványt olyan értékben amennyit az ajándékra szán, és az ünnepelt majd átnézi és kiválasztja minek örülne a legjobban, mire vágyik a leginkább. Nagyon fog örülni az ajándékának, mert látni fogja rögtön, hogy rengeteg lehetőség és csomag közül azt választ abban az árban amit csak akar.

Akit megajándékoz ezzel az utalvánnyal bármilyen csomagra bejelentkezhet a NaturCar Autókozmetika kínálatából, sőt, ha az utalvány értéke kisebb mint amire a legjobban vágyik, akkor a különbözetet kifizetve már teljesítjük is a vágyát.

Az utalványt minden esetben fizetési teljesítés után biztosítjuk, melyet személyesen is átlehet venni, ekkor a helyszínen fizetendő, illetve banki átutalással is fizethető, ebben az esetben e-mail formájában küldjük meg az utalványt. Kérjük az ekkor kapott egyedi azonosítót ne adja ki senkinek, hiszen minden utalvány csak egyszer használható fel.
Bármilyen kérdésed lenne az utalvánnyal kapcsolatban kérlek írj nekünk az info@naturcar.hu email címre.
Minden ajándékutalványunk fél évig érvényes! Ha az ajándékozottnak más csomag tetszene, gond nélkül átcserélhető.

 

Az itt beírt adatokat weboldalunk nem tárolja, csupán e-mailben továbbítja azt felénk. A vásárlást követően munkatársaink felveszik Önnel telefonon a kapcsolatot. Amennyiben kérdése lenne, írjon nekünk e-mailt (info@naturcar.hu), vagy keressen minket telefonon: +3620-2313-007.

Call Now Button+36202313007