Technológiánk

Számunkra nagyon fontos a környezetvédelem, épp ezért, fontosnak tartjuk a környezettudatos technológiák alkalmazását autójának tisztításához is. 

 

A gőztisztítás egy természetes, ugyanakkor hatékony alternatívát jelent a hagyományos, rengeteg víz elpazarlásával járó autómosáshoz képest.
A gőzzel történő tisztítás során a vízből száraz, szinte páramentes gőzt nyerünk. Ezt a forró gőzt irányítjuk rá a felületre, majd a gőz által feloldott szennyeződést speciális mikroszálas törlőkendő segítségével karcmentesen eltávolítjuk.

 

A gőz általi tisztítás előnye, hogy az autónk belsejét is sterilizálhatjuk vele. A forró gőz elpusztítja a baktériumokat, ezáltal tökéletesen fertőtleníti az adott felületet akár vegyszer nélkül is. Az autóján használt ápolószereink teljes mértékben természetes összetevőkből készültek, így sem allergiát, sem irritációt nem okozhatnak.

Autója 100%-os biztonságban

Telephelyünk őrzött, modern nagyfelbontású kamerarendszerrel megfigyelt. Prémium Shine szolgáltatásunk esetén igénybe tudja venni az egyedülálló NaturEye rendszert, így Ön a távollétében is figyelemmel kísérheti autója tisztítását.

Call Now Button+36202313007