Autókozmetika


Eladná? Most vette? Szeretné, hogy olyan legyen mint régen?

Autókozmetikánk a minőségi napi tisztításon kívül a prémium kozmetikai szolgáltatásokra is szakosodott.

Teljes autókozmetika szolgáltatásunk tartalmazza az autó belső tisztítását, a szövetek és szivacsok mély-tisztítását, a padlókárpitok, taposók, ajtókárpitok, csomagtér, első és hátsó lábtér, kalaptartó, pótkerék dob, tárolórekeszek és a szellőzőrendszer tisztítását, valamint a tetőkárpit, oszlopok és más ragasztott szövet aktív habos tisztítását. A műanyag elemek, és a bőrfelületek speciális ápolószert kapnak. Az autó külső tisztítása után egy nanotechnológiás viaszbevonattal látjuk el a karosszériát, illetve víztaszító üvegbevonattal az összes ablakot.

Minden esetben enzimtartalmú tisztítószert használunk, mely lebontja a szerves szennyeződéseket, így csak a frissesség illata marad hátra.

Ezen felül is van még…

Prémium autókozmetika szolgáltatásunk esetén ezen felül FraBer XPROTECTOR bevonattal látjuk el a teljes karosszériát, melynek hosszan tartó víztaszító hatása van, védi a járművet a bogarak és ürülékek beégésétől, megtisztítjuk a teljes motorteret, ráadásul a gőztisztításnak hála nem kell attól tartani, hogy valami beázna, valamint teljes belső ózonos sterilizálást alkalmazunk, mely a klímarendszert és a szellőzőrendszert hivatott fertőtleníteni.

Az elégedettségre garanciát vállalunk, egy nap leforgása alatt éveket fiatalítunk autóján. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, szeretettel várjuk a 9. kerületi autókozmetikánkban, a Budapest Park mellett, a Kvassay Jenő úton található LUKOIL benzinkút épületében.

Aktuális áraink az árlista menü alatt található, vagy érdeklődjön telefonon.

Call Now ButtonKattints a híváshoz!