Kárpittisztítás

Őszi akciónk keretén belül 30-50% kedvezménnyel vállaljuk járművének kárpittisztítását!


Az autó kárpitja extra terhelést kap: van, aki többet ül ezen, mint otthon. Ráadásul a szerencsétlenebb sorsú kárpitoknak el kell viselniük az egész nap hordott ruhák mellett azt is, amikor a telekről hazajövet munkásruhában ülünk be, amikor a gyereket egyenesen játszótérről rakjuk be a poros ruhájában, de még azt is, ha egy forró nyári napon egy szál fürdőruhában érintkezünk a kárpittal, és így adjuk át neki testünk minden melegét és a kánikulában bőven fakadó nedveket, és a kutyát még nem is említettük…

Időről időre tisztítani kell autónkat, hogy megfeleljen a higiéniai és esztétikai elvárásainknak.
Mivel a foltokat és szagokat “kemény munkával” dolgoztuk bele a szövetbe, nem használatuk akármilyen módszert az eltávolításukhoz.
Házilag nem érdemes hozzáfogni mivel a nem megfelelő szerekkel, és dörzsöléssel olyan sérüléseket okozhatunk melyek helyreállíthatatlanok.
Fontos azt is tudnunk, hogy amit látunk, az csak a szennyeződés 10-20%-a, a nagyja a szivacsokba felgyülemlik, így a hanyag módon elvégzett kárpittisztításnál az első napokban szép az ülés, de heteken belül ismét megjelennek a foltok.


Mi a NaturCar Autókozmetikában egyedülálló módon szárazgőzzel fellazítjuk a makacs szennyeződéseket, és mivel a gőz forró, sterilizál is. Ezután felvisszük rá a speciális, pro-biotikus tisztítószert, így durva kemikáliák használata nélkül, biológiailag könnyen és gyorsan lebomló enzim segítségével elpusztítjuk az ott felhalmozódó mikrobákat. Miután a tisztítószer elvégezte a dolgát, rendkívül erős vákuum géppel eltávolítjuk a nedvességet és a szennyeződést. Amit kapunk ezáltal, steril autót, kellemes illatot, és sokáig tartó eredményt. Bőr ülésekkel rendelkező autóknál elvégezzük a bőrfelületek mély-tisztítását, impregnálását és ápolását is.

Foglaljon most akciós áron időpontot hozzánk! Telefonon: +36202313007Helyszínen: 1095 Budapest, Kvassay Jenő u. 3
(Az OBI áruház melletti LUKOIL benzinkúton)
Nyitva tartás: Hétfő – Péntek : 8:00 – 18:00

Call Now ButtonKattints a híváshoz!